Minden ami tech, és semmi ami nem

Karácsonyi tablet ajánló

2014. december 02.

ipad-air-2-release-date-main.jpg

Itt a tél, közeleg a karácsony, már mindenki a vásárlási lázban ég, és mi jobb ajándék karácsonyra, mint egy tablet. De mivel nagyon sok féle táblagép és felhasználói igény van, ezért itt a Tech Labor szubjektív ajánlója, amivel reméljünk lefedünk minden különböző igényt és árkategóriát.

 

Felsőkategória

 

Apple iPad Air 2 - A mindenes (164 900 Ft)

ipadair2c.jpg

Az iPad Air kettő igazából minden felhasználásra megfelel. Jó vele játszani, videókat nézni, böngészni, de akár komolyabb munkára is kitűnő. Ezeket egy Apple A8X chipset, 2 GB és egy 1536 x 2048 (264 ppi) felbontású kijelző teszi lehetővé. A kamerája ugyanaz, mint ami az iPhone 5s-ben is megtalálható, tehát nagyon szép képek készíthetők vele, amiről Tim Cook a bemutatón elég sokat beszélt.(bár nem hinném, hogy ezt bárki is kihasználná) 

Megveszem

 

HTC Nexus 9 - Android fanoknak (124 900 Ft)

N9-wlp-1600.jpg

A Nexus 9-et leginkább az Android fanoknak ajánluk, illetve azoknak akik egy tökéletes tabletet szeretnének. Hibát nehéz benne találni, gyönyörű kijelző, izmos Tegra K1 processzor, és mindig a legfrissebb, tiszta Android. Egyetlen hibának azt lehet felsorolni, hogy a kamerája csak átlagos

Megveszem

 

Xiaomi Mi Pad (88.900 Ft)

p-8.jpg

A Xiaomi tabletje volt az első táblagép az új Tegra K1 processzorral, és emellett még igazán alacsony, 200 dolláros árával, 7,9-inches, magas felbontású kijelzőjével egy kiváló választás. Sajnos hazánkban csak drágábban kapható, de még így is megéri az árát.

Megveszem

 

Középkategória

 

Nexus 7 2013 (79 900 Ft)

Nexus-7-2013.jpg

A tavalyi Nexus tablet akkoriban igazi árbajnok volt, de ma is megéri az árát. Ilyen olcsón nehéz Full HD kijelzőt és 4 magos processzort találni, és méghozzá folyamatosan jönnek rá a legújabb Android verziók. Sajnos erre is igaz a Xiaomi hibája, hiába a 200$, hiába 50 ezer Ft, sajnos hazánkban csak 70 ezer Ft fölött lehet megtalálni.

Megveszem

 

Apple iPad mini 2 Retina (80 990 Ft)

apple_ipad_mini_2_retina_display-1170 (1).jpgLehet, hogy az Apple már nem idén mutatta be ezt a tabletet és már van is utódja (iPad mini 3), de épp ezért nagyon jó fogás. Az ára lecsökkent és az ujjlenyomat olvasót leszámítva, ugyanazt tudja, mint az újabb kiadása. Gyönyörű kijelző és egy még ma is viszonylag erős processzor.

Megveszem

A bejegyzés trackback címe:

https://techlabor.blog.hu/api/trackback/id/tr426949507

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása