Minden ami tech, és semmi ami nem

Napvilágot láttak a HTC One M9 specifikációi

2014. december 03.

 htc-one-mini-2-hand.jpg

A HTC One a gyártó egyik leghíresebb és legnépszerűbb csúcskészüléke volt. Az utódja, a HTC One M8 egy egészen korrekt telefon, de nem lett annyira sikeres, mivel nem hozott sok újítást elődjéhez képest, viszont már annak is majdnem egy éve. Most a következő csúcsmodellnek, amit egyenlőre HTC One M9-nek hívnak, (remélhetőleg kitalálnak egy kreatívabb nevet neki) kiszivárogtak a lehetséges specifikációi.

Processzor Snapdragon 805
RAM 3GB
Kijelző 5,5-inch QHD
Akkumulátor      3500 mAh
Kamera 16 MP OIS

És hogy milyenek is ezek a specifikációk? Nos, a kamera sokat javul, végre megválnak az UltraPixel technológiától, bár igaz hogy egy kamera esetében csak a megapixel számból nem lehet messzemenő következtetéseket levonni. A processzora elég erős, viszont amikor megjelenik valószínűleg már a jóval erősebb Snapdragon 810-et fogják használni. A kijelzője nagy 5,5-inches és szép QHD felbontású (~534ppi), erről szintén hiányoznak még információk (milyen panel?), viszont egy ilyen kijelzővel a 3500mAh-es akkumulátorral meglehetősen jó üzemidőre van kilátás.

how-to-solve-htc-one-problems.jpg

A tajvani gyártó vélhetően a márciusban megrendezésre kerülő MWC-n mutatja be a legújabb csúcskészülékét, ami mellett állítólag egy Prime verzió is elstartolhat.

A bejegyzés trackback címe:

https://techlabor.blog.hu/api/trackback/id/tr656950843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2014.12.04. 05:54:43

Kisebb kijelzővel miért nem lehet gyártani?
Nem mindenki szereti a tepsi mobilokat.

Yarner · http://androlib.blog.hu 2014.12.05. 06:28:01

@ANOka: A Sony az egyetlen, aki ezt meglépte, ott a mini nem lebutított telefon, hanem ugyanaz kicsiben. Senki más nem hajlandó erre, biztosak benne, hogy a felhasználó fog előbb hajlani, mint az ő víziójuk :-P

ap · http://premiumlivesets.hu 2015.01.29. 20:13:06

@ANOka: valszín azért mert aki ennyit kiad egy telefonra az szeretné rendesen használni emailésre, böngészésre, játékra, fotózásra... ez pedig némileg kompenzálja h nehezebben fér el a zsebben, kézben :)
süti beállítások módosítása