Minden ami tech, és semmi ami nem

Motorola Moto Maxx néven jön európába a Droid Turbo?

2014. november 04.

droid-turbo_2.jpg

A Motorola Droid Turbo talán a piacon lévő legjobb, de biztosan az egyik legkülönlegesebb mobil. Sajnos azonban (legalábbis egyelőre) csak az amerikai Verizon szolgáltatónál érhető el, ez azonban hamarosan változhat.

Az már gyakorlatilag biztos, hogy nemzetközileg is meg fog jelenni, a Motorola már ki is küldte a meghívókat, November 5-én, Brazíliában lévő sajtó konferenciáról, amin minden bizonnyal ezt jelentik be. Ugyanakkor, ez nem feltétlen jelenti hogy Magyarországon is (hivatalos úton persze) elérhető lesz, a Motorola számos modellje sajnos nem tisztelte meg kis hazánkat.

TURBO-INVITE.jpg

Ami érdekes, az pár kiszivárgott kép (már megint Motorolákról kiszivárgó képek, gyakorlatilag a cikkeink fele erről szól :) ), amiken az látszik, hogy a nemzetközi neve Moto Maxx lesz. A specifikációi nem változnak, 5.2''-es, 2K kijelző, Snapdragon 805, 3GB ram, 3900mAh akkumulátor és 21MP-es kamera.(ha többet szeretnél tudni a Droid Turbo-ról előző cikkünket itt olvashatod el)

moto-maxx-1.jpg Akárhogy is, a Droid Turbo (vagy lehet illendőbb lenne Moto Maxx-nak szólítani) egy igazán különleges és erős telefon, méltó ellenfele az összes csúcsmodellnek.

(via)

A bejegyzés trackback címe:

https://techlabor.blog.hu/api/trackback/id/tr996861403

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

miklos.imre 2014.11.04. 12:51:44

Az "egyenlőre" szóban nincs "n"!
Az Index-eseknek ezt illene tudni... Na mindegy.

Feiertag Erik · http://fastfoodcentral.blog.hu 2014.11.04. 21:05:51

Kiváncsi leszek az árra, és hogy fizikailag milyen méretbe sikerül belepréselni az 5,2"-os kijelzőt.
süti beállítások módosítása