Minden ami tech, és semmi ami nem

Nexus 6 alternatíván dolgozik a Motorola?

2014. december 04.

droid.jpg Azt pletykálják, hogy egy újabb nagyméretű telefon készül a Motorola (illetve Lenovo) berkeiben. Ez azért érdekes, mivel a Motorola most adta ki a szintén ekkora Nexus 6-ot, így gyakorlatilag házon belül állít neki riválist. Méghozzá egy meglehetősen jó alternatívát! A nem hivatalos firrás szerint ugyanazt az 5,9-inches, 2K-s kijelzőt fogja alkalmazni, viszont egy erősebb, 64 bites 8 magos Snapdragon 810-el, és egy nagy, 4000mAh-es akkumulátorral, 4GB RAM-mal.

Ez egy meglehetősen jól hangzó konfiguráció, csak  fentartással kell kezelni, mivel a forrás nem valami biztos. Egyelőre csak ennyi információ van a telefonról, viszont ha a hír helytálló, hamarosan újabb információk látnak napvilágot, mint például az ára.

(via)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://techlabor.blog.hu/api/trackback/id/tr206955227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása