Minden ami tech, és semmi ami nem

Motorola Droid Turbo - a Brutális

2014. október 11.

motorola-droid-turbo.jpg

Sok érdekes információ szivárgott ki a Motorola háza tájáról, most éppen nem a Nexus X-ről, hanem a legújabb csúcsmodelljükről, a Droid Turbo-ról.

Idáig is lehetett hallani róla egy-két dolgot, mint az 5.2'-es, 2K-s kijelzőről , ami elképesztően magas, ~565ppi  pixel sűrűséget jelent. Voltak híresztelések arról is, hogy Snapdragon 805-ös processzort kap, de kell is akkora teljesítmény egy ilyen kijelzőhöz. A Twitterre felkerült egy kép, az ezközről, amiből arra lehet következtetni hogy a dizájnja félúton van az eddigi Droidok, és az újabb Moto-k között.

droid-turbo-710x618.jpgKiszivárgott egy felhasználói kézikönybe való kép is, amiről elég sok mindent megtudunk. Például, hogy 21MP-es kamerája lesz, amivel elég szép képeket lehet csinálni, munkáját pedig dual Flash vaku segíti. Az előlapi kamera középen kap helyet, ami elég hasznos tud lenni, főleg selfie-k készítésekor.

droid-turbo-battery.jpg

Felkerült a netre egy harmadik kép, amin a mobil állítólagos akumulátora látszik, méghozzá egy meglehetősen hatalmas, 3900mAh-es darab. Ez elképesztően nagy, főleg egy ekkora kijelzőhöz. Az is elképzelhető, hogy ez egy másik mobil akkumulátora, akár az új Nexus-é is lehet, illene is az óriási, 5.95-ös kijelzőjéhez.

A mobil megjelenéséről nincsen információnk, úgyhogy csak találgatni tudunk. Ára minden bizonnyal nem lesz annyira baráti, mint a többi, új Motorolák-é.

(via, és via)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://techlabor.blog.hu/api/trackback/id/tr1006780085

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása