Minden ami tech, és semmi ami nem

Mától megvásárolható a Qualcomm Snapdragon 810 referenciamobilja

2014. november 25.

A mai naptól elérhető a kanadai Intrinsyc cég jóvoltából a Qualcomm legújabb Snapdragon 810-es processzora köré épült referenciakészüléke 799 dollárért. 

1.jpg

 

A kissé borsos árért egy brutális telefont kapunk, nyolcmagos, 4GB RAM-mal felszerelt processzorával a felsőkategória legfelső szegmensét képviseli. A mobil hatalmas, 6,2-inches 2560x1600 pixeles (487ppi) felbontású kijelzőt kapott, tehát a a képernyő felbontásával nem lesz gond. Említést érdemel még a 13 megapixeles, optikai képstabilizátorral felszerelt hátlapi kamera, amivel 4K-s tartalmakat is felvehetünk, továbbá, a 4 megapixeles előlapi kamera. 

2.jpg

Természetesen a legújabb 5.0-ás android rendszer fut rajta, a mobilt pedig egy 3020 mAh kapacitású akkumulátor táplálja. Ezenfelül rengeteg extrát kapunk, ujjlenyomatolvasót, hőmérőt, páratartalommérőt. 

Az első Snapdragon 810 processzorral felszerelt okostelefonok 2015 első felében jelenhetnek meg, addig is ezzel kell "beérnünk''. 

A bejegyzés trackback címe:

https://techlabor.blog.hu/api/trackback/id/tr786930071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása