Minden ami tech, és semmi ami nem

HTC Desire Eye - Amit eddig tudni lehet

2014. október 03.


htc-desire-eye-2-710x287.png

Specifikációk szivárgtak ki a HTC új mobiljáról, a Desire Eye-ról.

Amint a mobilra nézünk rögtön feltűnik a 13MP-es nagyméretű kamera. Bár az nem újdonság, hogy a mobil elejére vaku került, de arra eddig nem volt példa hogy, dual flash segíti a munkáját. A kamera az előlap közepére került amivel remek szelfiket készíthetünk. A hátlapra egy pontosan ugyanilyen kamera került, úgyhogy ennek a specifikációját nem is taglalnám.

htc-desire-eye-1-710x407.png

A mobilban egy 2,3 GHz-es Snapragon 801 processzor kapott helyet, 2 GB RAM-al. A készülék kijelzője 5,2 inches és FullHD felbontással bír. 32 GB háttértár áll rendelkezésünkre. MicroSD bővíthetőség azonban nem volt szó. Ezt az egészet egy viszonylag szűkösnek mondható 2400 mA-es eltávolítható akkumulátor látja el. A telefon vízálló lesz, és a HTC Sense 6 for EYE felhasználói felülettel kerül a boltok polcaira. Az áráról eddig nincs pontos információnk, de annyit tudunk, hogy a felsőkategóriát fogja megcélozni.

A bejegyzés trackback címe:

https://techlabor.blog.hu/api/trackback/id/tr316756229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása