Minden ami tech, és semmi ami nem

Megnyílt az első OnePlus bolt Pekingben

2014. november 28.

oneplus-store-beijing-.jpg

Valószínűleg mindenki hallott már a OnePlus márkáról, ami az utóbbi időben nagy ismerettségre tett szert One Plus One okostelefonjával. Aki még nem,  röviden annyi, hogy az Oppoból kivált, elég új cég (eddig egy telefonjuk volt csak!) máris világhírnévre tett szert a nagyon jó ár-érték arányú, ugyanakkor minőségi mobiljukkal, a OnePlus One-nal. 

Erről a készülékről röviden annyit, hogy egy Snapdragon 801-nek ad otthont 3GB RAM mellett, egy 5,5-inches Full HD IPS kijelzövel és egy 13MP-es Sony kamerával. Különlegessége, hogy ez az első telefon amin gyárilag Cyanogen Mod fut, és mindössze 300 dollár. Ugyan vannak hátrányai is: a legnagyobb, az a bizonyos meghívásos rendszer, ami miatt elég nehéz hozzájutni egy ilyen telefonhoz, bár már így is félmillió darabot eladtak/előrendeltek.

OnePlus-store-stock.jpg

A helyzet nemrég változott, mivel mostmár meghívó nélkül is hozzá lehet jutni - igaz, eléggé korlátozott számban. A OnePlus viszont most megnyitotta első saját boltját Pekingben. Itt még olyan ritka modellek is megtalálhatók mint a Bamboo Cover vagy a JBL Special Edition, elöbbinek bambuszból lévő hátlapja, utóbbinak különleges hangszórói vannak. Valószínűleg nagy sikere lesz a most december 20-án nyíló boltnak, és így egyre több emberhez juthat el ez a remek márka, ami most terjeszkedik Indiába az Amazon segítségével. Arról nincs információ, hogy más országokban is lesznek ilyen boltok, vagy hogy meg lehet-e rendelni a készüléket Magyarországra. Mivel erre egyelőre nincs lehetőség, így egyik esélyként marad a külföldre rendelés - például a szomszédos Ausztriába. Vagy megvehetjük másodkézből, bár ezért akár az eredeti ár másfél-kétszeresét is elkérik.

Mindenesetre, a nehéz beszerzést leszámítva a OnePlus One az egyik legjobb telefon a piacon, nem véletlenül választja egyre több ember.

(via)

A bejegyzés trackback címe:

https://techlabor.blog.hu/api/trackback/id/tr146939439

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ződ2000 · http://egzostive.com 2014.11.28. 10:55:58

"Valószínűleg mindenki hallott már a OnePlus márkáról". Szerintem még az anyacég Opporól se hallott a legtöbb olvasó... . Eddig nem is sokat tettek le az asztalra, bár az a kevés kellemes meglepetéseket nyújtott a tesztek szerint.

"terjeszkedik Indiába az Amazon segítségével". Vagyis nem vették a fáradtságot hogy a fizikai boltokkal leszervezzék a bevezetést. Ha nincs bemutatószalon és nem lehet boltban kapni akkor azért elég nehezen fog a márka megkapasztkodni...
süti beállítások módosítása