Minden ami tech, és semmi ami nem

OnePlus 2 Snapdragon 810-el és USB C-vel

2015. június 24.

810_forum.png

Már hónapok óta mennek a találgatások a OnePlus második modelljéről, de eddig semmi konkrétummal nem szolgáltak. Viszont a napokban maga a gyártó fecsegett ki információt a készülő mobilról.

A OnePlus One a tavalyi év talán legjobb telefonja, ezért hát mindenki tűkön ülve várta a kínai startup-tól a folytatást. Erről bár sok pletyka keringett, szivárgások nem voltak, viszont most maga a OnePlus törte meg a jeget, és elszórta az első információmorzsákat. A Facebookon posztolta ki, hogy a következő telefonjuk processzora Snapdragon 810 lesz, amire bár számítani lehetett, de ez volt az első hivatalos információ vele kapcsolatban. 

cikctfswcaaaspn_1.png

 Most újabb adatot jelentett be, még pedig hogy a One utódja az újfajta, USB C portot fogja használni. Ilyen van az új MacBook-on, és bár már voltak próbálkozások, telefonokon még nem terjedt el. Ennek segítségével sokkal gyorsabban fel lehet tölteni a telefont, de ami egyeseknek fontosabb lehet, hogy végre nem kell azzal bajlódni melyik része van felül, ami annak köszönhető hogy az új szabvány függőlegesen is szimetrikus.

 

Már csak hetek kérdése a OnePlus Two bemutatása, de addig is a gyártó sok információt fog megosztani róla, legközelebb június 25.-én.

A bejegyzés trackback címe:

https://techlabor.blog.hu/api/trackback/id/tr787552582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vé.Té. 2015.06.25. 23:03:58

Snapi 810 télen jo kis kezmelegito lesz

Sir Középkategória von Bajnoka 2015.06.26. 21:03:09

Nagyon érdekfeszítő cikk lett, csak így tovább srácok! Engem az érdekelne, milyen betekintési szögei lesznek, illetve letölthetek majd rá mp3 fájlokat? Tudom, hogy nincsen még róla hivatalos információ, de azért tényleg jó lenne tudni.
süti beállítások módosítása