Minden ami tech, és semmi ami nem

GoPro HERO4 - 4K 30FPS-el

2014. szeptember 29.

A GoPro a világ vezető akció kamera gyártója, angolban már úgy használják köznévként az akciókamerára, mint az iPad nevet tableteknél. A mai nap bejelentette a legújabb akció kameráit, a felsőkategóriás HERO4 Black-et és Silver-t, és a belépő szintű HERO-t.

gopro-hero4-action-cam-4k.jpg

Az $499-os HERO4 Black különlegessé az, hogy 30FPS-el tud 4K-ban felvenni, amivel remek, mozi-minőségű videókat lehet vele készíteni. Full HD-ben 120FPS-t tud, így akár 1080p-s lassított videókat is fel tud venni. 

A GoPro HERO4 Silver különlegessége a beépített érintőkijelző lesz, ami ebben lesz elöször. Ez nem tud 4K-ban videózni, viszont 2.7K-ban 50, Full HD-ben 60FPS-el tud. Ezért $399-t kérnek majd.

gopro-hero.jpg

A GoPro HERO különlegessége a meglehetősen baráti, $129-os ár, ami tényleg nem hangzik rosszul. Bár ez minőségromlással is jár, így ez csak Full HD-ben tud videózni, 30FPS-el.

Mind a három új kamera Október 5.-étől lesz kapható.

(via)

A bejegyzés trackback címe:

https://techlabor.blog.hu/api/trackback/id/tr806743651

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása