Minden ami tech, és semmi ami nem

OnePlus 2 Snapdragon 810-el és USB C-vel

2015. június 24.

810_forum.png

Már hónapok óta mennek a találgatások a OnePlus második modelljéről, de eddig semmi konkrétummal nem szolgáltak. Viszont a napokban maga a gyártó fecsegett ki információt a készülő mobilról.

Tovább

Google Glass - Egy kicsit másképp

2015. február 27.

A Google egy új videót mutatott be, amiben megláthattuk, hogy milyen ambíciózus tervei vannak a Mountain View-i főhadiszállásával. A videóból többek között az is kiderül, hogy sajnos még 5 évig nem láthatjuk ezeket az modern, rengeteg üveg felhasználásával készült építészeti alkotásokat. 

A képek a Google hivatalos Google+ oldaláról és a videóból származnak.

Nexus 6 alternatíván dolgozik a Motorola?

2014. december 04.

droid.jpg Azt pletykálják, hogy egy újabb nagyméretű telefon készül a Motorola (illetve Lenovo) berkeiben. Ez azért érdekes, mivel a Motorola most adta ki a szintén ekkora Nexus 6-ot, így gyakorlatilag házon belül állít neki riválist. Méghozzá egy meglehetősen jó alternatívát! A nem hivatalos firrás szerint ugyanazt az 5,9-inches, 2K-s kijelzőt fogja alkalmazni, viszont egy erősebb, 64 bites 8 magos Snapdragon 810-el, és egy nagy, 4000mAh-es akkumulátorral, 4GB RAM-mal.

Tovább

Napvilágot láttak a HTC One M9 specifikációi

2014. december 03.

 htc-one-mini-2-hand.jpg

A HTC One a gyártó egyik leghíresebb és legnépszerűbb csúcskészüléke volt. Az utódja, a HTC One M8 egy egészen korrekt telefon, de nem lett annyira sikeres, mivel nem hozott sok újítást elődjéhez képest, viszont már annak is majdnem egy éve. Most a következő csúcsmodellnek, amit egyenlőre HTC One M9-nek hívnak, (remélhetőleg kitalálnak egy kreatívabb nevet neki) kiszivárogtak a lehetséges specifikációi.

Tovább

Megnyílt az első OnePlus bolt Pekingben

2014. november 28.

oneplus-store-beijing-.jpg

Valószínűleg mindenki hallott már a OnePlus márkáról, ami az utóbbi időben nagy ismerettségre tett szert One Plus One okostelefonjával. Aki még nem,  röviden annyi, hogy az Oppoból kivált, elég új cég (eddig egy telefonjuk volt csak!) máris világhírnévre tett szert a nagyon jó ár-érték arányú, ugyanakkor minőségi mobiljukkal, a OnePlus One-nal. 

Tovább

Jövőre érkezhet az első Ubuntu Touch-ot futtató telefon

2014. november 27.

Meizu-MX-Ubuntu-Touch.jpg

Jövőre érkezik az első Ubuntu operációs rendszert futtató telefon - jelentette be a Meizu. Megjelenésére elég korán, 2015 első negyedévében lehet számítani. Már ugyan volt próbálkozás Linux mobilra, tavaly  nyáron indult Kickstarteren egy közösségi gyűjtés, ami bár igen nagy sikernek örvendett - több millió dollárt gyűjtött össze - de sajnos nem érte el a kiírt összeget, így nem lett belöle semmi.

Tovább
süti beállítások módosítása